Carrefour: Ce pot Primi GRATUIT Clientii din Toata Romania Acum

Carrefour pot Primi GRATUIT Clientii Toata Romania Acum

Carrefour, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, isi anunta clientii din intreaga tara in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit in momentul de fata daca aleg sa participe la o promotie speciala care are in centru produsele celor de la Nivea, si aveti de unde alege ce va doriti.

Carrefour le spune clientilor din toata Romania ca daca aleg sa cumpere produse in valoare de minim 30 de LEI din magaine, sau prin aplicatia pentru iPhone si Android, atunci au sansa de a castiga unul dintre premiile oferite, iar dupa cum puteti vedea mai jos, exista foarte multe disponibile pentru noi.

Conform regulamentului de participare a concursului, cei de la Carrefour Romania spun ca putem castiga excursii la Disneyland, vouchere in valoare de 500 de LEI pentru decorarea casei, dar si 300 de kituri de produse de la Nivea, asa ca exista premii extrem de interesante care sunt oferite acum.

Carrefour Romania probabil ca nu este singurul lant de hypermarket-uri care le permite clientilor sa participe la aceasta promotie, astfel ca daca va faceti cumparaturile in alte magazine, e bine sa fiti atenti la ceea ce se intampla si in alte locatii pentru a participa la aceasta promotie speciala chiar acum.

Cumpără produse NIVEA în valoare de 30 de ron, înscrie codul pe site și câștigi premii pentru tine și cei dragi! Excursii la Disneyland, vouchere de decorare a casei fiecare de 500 de lei sau kituri de produse NIVEA. Cu fiecare gest de grijă, ești mai aproape de premiile NIVEA.

Când dăruiești grijă, NIVEA te premiază! Înscrie-te în concurs și poți câștiga experiențe și cadouri care au grijă de cele mai mari dorințe. Alege produse Nivea în valoare de minim 30 de lei din magazine sau din aplicația Carrefour și urcă o poză cu bonul fiscal pe website.