BANCA Transilvania: Anuntul pentru Romani, ce da GRATUIT chiar de Acum

BANCA Transilvania Anuntul Romani GRATUIT chiar Acum

BANCA Transilvania le vorbeste romanilor din toata tara astazi despre una dintre deciziile importante luate pentru ei, iar asta pentru ca ofera gratuit ceva de care pot profita unii dintre cei care sunt interesati, dar numai daca sunt studenti. Puteti vedea in mesajul de mai jos al celor de la BANCA Transilvania ca incepand de acum si pana in data de 10 decembrie sunt oferite o serie de premii extrem de interesante, printre care se numara laptop-uri si telefoane.

BANCA Transilvania le spune studentilor ca daca sunt interesati sa-si faca un card BT Omnipass, au sansa de a castiga unul dintre cele 3 MacBook Air, 5 perechi de casti Bose, sau telefonul iPhone 14 Pro Max, care sunt oferite in momentul de fata. Vorbim despre multe premii extrem de interesante pe care studentii le pot folosi in viata de zi c zi, in special in cazul laptop-urilor care ii pot ajuta in studiile pe care le urmeaza la facultate.

BANCA Transilvania: Anuntul pentru Romani, ce da GRATUIT chiar de Acum

BANCA Transilvania are de ceva vreme acest card OmniPass, care este dedicat exclusiv studentilor din Romania, iar oricine este student poate sa il faca pentru a se bucura de beneficiile sale, sau de a participa la aceasta promotie speciala. Dupa ce faceti cardul OmniPass de la BANCA Transilvania, este foarte important sa stiti ca trebuie sa faceti plati de minim 300 de LEI prin BT Pay pentru a fi inscrisi in promotia care este in plina desfasurare acum.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau toate beneficiile pe care cardurile OmniPass le ofera pentru clienti in momentul de fata, separat de faptul ca doar prin ele putem sa participam la aceasta promotie, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla. Mai mult decat atat, BANCA Transilvania mai are si alte promotii speciale pentru cardurile sale, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune, si desigur exista promotii pentru credite, sau chiar depozite.

BANCA Transilvania nu e singura banca la care sunt oferite premii de acest gen pentru clientii proprii, asa ca e bine sa fiti foarte atenti la toate ofertele de acest gen inainte ca ele sa dispara, iar asta pentru ca nu se stie cand vor mai aparea altele.