LIDL Romania: Schimbarile din Magazine Anuntate Clientilor Romani Acum

LIDL Romania Schimbarile Magazine Anuntate Clientilor Romani Acum

LIDL Romania, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cel mai mare numar de clienti in Romania, ii anunta pe romani in legatura cu o serie de schimbari noi care sunt facute in magazinele din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre noi oferte care sunt disponibile pentru cardul LIDL Plus de acum.

LIDL Romania a creat LIDL Plus in ideea de a ii rasplati pe clientii din intreaga tara pentru ca isi fac cumparaturile in magazinele sale, iar asta vine cu o serie de bonusuri sub forma de reduceri pentru promotiile care sunt oferite pentru noi in mod constant in toata tara, in orice moment chiar acum.

Toate ofertele speciale pe care LIDL le are in cadrul LIDL Plus pot fi accesate direct din cadrul contului pe care il putem face pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este disponibil in momentul de fata pentru noi toti in tara.

LIDL are pe website-ul sau toate informatiile esentiale cu privire la promotiile care sunt oferite in fiecare zi pentru toata lumea prin intermediul platformei, astfel ca puteti sa va informati de acolo cu privire la ceea ce presupune folosirea LIDL Plus, pentru a va face o idee daca platforma este de interes pentru voi, sau nu.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Scaneaza cardul LIDL Plus din aplicatie si beneficiezi de extra oferte in fiecare saptamana.