DIGI Romania Confirma ce Ofera cu 6 Luni Reducere pentru Romani

DIGI Romania Confirma Ofera 6 Luni Reducere Romani

DIGI Romania, cea mai mare companie romaneasca de telecomunicatii, le vorbeste tuturor romanilor din intreaga tara despre o decizie extrem de importanta pe care a luat-o, ea avand la baza o promotie speciala derulata in aceasta perioada pentru a le oferi oamenilor servicii la preturi mai ieftine.

DIGI Romania le vorbeste romanilor din intreaga tara despre faptul ca pot beneficia de 50% reducere timp de 6 luni la abonamentele de televiziune pe care le ofera in momentul de fata, dar totul pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca sunteti interesati de promotie, ar trebui sa profitati.

In cursul acestor zile cei de la DIGI desfasoara campania DIGI Days prin intermediul careia le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de reduceri foarte mari pentru serviciile care sunt oferite, si vorbim aici nu doar despre serviciile de televiziune, ci inclusiv despre cele de internet, sau telefonie mobila.

DIGI deruleaza aceasta campanie atat pentru clientii existenti, cat si pentru cei noi, astfel ca ar trebui sa va uitati cu atentie la promotii, dar nu trebuie sa uitati faptul ca trebuie sa incheiati un contract care are valabilitate de 2 ani de zile pentru a va bucura de cele 6 luni de reducere disponibile oficial.

Ai net de la DIGI, dar la TV ai stat pe gânduri? Pentru că ești deja client, săptămâna aceasta te poți abona la serviciul de televiziune digitală la un super preț: 15 lei/lună în primele 6 luni. Oferta valabilă exclusiv online! 50% reducere x 6 luni la orice abonament nou sau la upgrade-ul unui abonament existent!