Enel: Anuntul Oficial IMPORTANT pentru Clientii din Toata Romania

Enel Anuntul Oficial IMPORTANT Clientii Toata Romania

Enel, una dintre cele mai mari companii care furnizeaza gaze naturale si electricitate in Romania, a publicat un anunt oficial foarte important care ii vizeaza pe clientii din intreaga tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie serviciile digitale pe care le ofera pentru ca ei sa aiba parte de o experienta cat mai buna.

Enel le spune clientilor din toata Romania ca pe website-ul sau exista o pagina dedicata in care sunt prezentate toate serviciile digitale care sunt disponibile pentru clientii din toata Romania, ele fiind gandite pentru a fi cat mai usor de folosit de catre oricine doreste sa profite de ele pentru a-si administra serviciile.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre servicii digitale de la Enel Romania care ne permit sa transmitem indexul, sa vedem facturile, sa vedem contractul, sa platim facturile, si nu doar atat, deci avem direct pe telefon, sau in website-ul companiei, o varietate de ustensile care pot fi extrem de utile.

Enel Romania ne permite sa folosim toate aceste servicii digitale pentru platforma MyLine fie utilizand aplicatia gratuita pentru iPhone si Android, sau prin intermediul website-ului pe care compania il ofera pentru noi, aceste servicii fiind oferite pentru oricare dintre clienti, indiferent in ce colt al tarii se afla.

Mizăm pe digitalizare și îți oferim, rapid și simplu, acces la servicii online pentru activitățile recurente ce țin de relația contractuală cu noi, furnizorul tău de energie electrică și gaze naturale! Accesează serviciile noastre digitale, precum copia facturii sau transmiterea indexului la energie electrică și gaze natuale.