Rusia Incepe o Relocare Majora a Resurselor in Razboi cu Ucraina

Rusia Incepe o Relocare Majora a Resurselor in Razboi cu Ucraina

Rusia incepe o relocare masiva a munitiei si a altor echipamente militare din bazele din Belarus catre zone din sudul tarii, iar asta pentru ca are nevoie de toate aceste resurse chiar in zonele in care se desfasoara in momentul de fata lupte intense cu trupele armatei Ucrainei de ceva vreme deja.

Rusia relocheaza aceste resurse si sugereaza faptul ca in Belarus nu ar urma sa aiba loc noi atacuri impotriva Kiev-ului, asa cum se sugera in ultimele zile, iar asta pentru ca ar fi extrem de dificila realizarea acestui lucru fara resurse care sa sustina un avans al trupelor Rusiei catre capitala Ucrainei.

“Probabil că Rusia va reloca muniția și alte materiale din bazele de depozitare din Belarus. Institutul pentru Studierea Războiului a declarat pe 11 octombrie că datele cu sursă deschisă susțin rapoartele militare ale Ucrainei conform cărora Rusia încarcă trenuri cu arme, echipamente, muniții și alte materiale nespecificate din Belarus pentru a se muta în zonele de angajament mai la sud și la est.

Experții consideră că o astfel de activitate este „incompatibilă cu stabilirea condițiilor pentru un atac la sol pe scară largă a Rusiei sau Belarusului” împotriva Ucrainei din Belarus.”