RCS & RDS: Anuntul Oficial Foarte IMPORTANT pentru Compania Romaneasca

RCS & RDS Anuntul Oficial IMPORTANT Compania Romaneasca

RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, este in centrul unui anunt foarte important care vine de la autoritatile din Romania, iar asta pentru ca suntem anuntati in mod oficial in legatura cu faptul ca inclusiv in cursul lunii septembrie compania a fost lider de portari in tara noastra.

RCS & RDS a reusit sa porteze in propria retea peste doua treimi dintre toate numerele de telefonie fixa, sau mobila, care au fost portate intre grupurile de telecomunicatii in luna septembrie, ceea ce este din nou o realizare impresionanta a companiei, dar nu una care sa mai genereze foarte multa uimire in momentul de fata.

Conform celor de la ANCOM, RCS & RDS a portat in reteaua sa 64.637 de numere de telefonie fixa si 2.394 de numere de telefonie mobila dintr-un total de 110.359 de telefonie care au fost schimbate intre companiile de telecomunicatii doar in cursul lunii septembrie, ceea ce este or ealizare foarte importanta.

RCS & RDS a fost in tot anul 2022 lider pe segmentul portarilor in Romania, depasind fara drept de apel in fiecare luna operatorii concurenti, iar anul acesta ar trebui sa inregistreze un nou record de portari, mai ales ca si numarul total de numere de telefonie fixa si mobila portate ar putea stabili un record.

RCS & RDS are oferte cu preturi foarte mici in comparatie cu oricare dintre competitorii sai directi, iar acest lucru a contribuit major la numarul atat de mare de portari inregistrate in reteaua sa, iar acest lucru ar putea continua in cursul urmatoarelor luni, pentru un an 2022 record pentru compania romaneasca.