E.ON: Notificarea foarte IMPORTANTA Transmisa Oficial Clientilor din Romania

E.ON Notificarea IMPORTANTA Transmisa Oficial Clientilor Romania

E.ON, una dintre cele mai mari companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru romani, le vorbeste milioanelor de clienti din toata tara despre ceea ce trebuie sa faca pentru a se asigura ca pot obtine reduceri de consum ale electrocasnicelor pe care le folosesc in viata de zi, cu zi.

E.ON vorbeste mai jos despre masinile de spalat rufe care pot fi folosite intr-un mod mult mai econom pentru a se reduce si consumul de energie electrica, iar sfatul poate fi unul extrem de util in aceasta perioada in care foarte multi romani cauta sa consume mai putin curent electric in mod obisnuit.

Conform celor de la E.ON Romania exista si alte trucuri care pot fi folosite pentru a reduce consumul de energie electrica in viata de zi, cu zi, astfel ca e bine sa ne uitam cu atentie si la celelalte sfaturi care sunt publicate de catre companie in mod regulat pentru oricare dintre clientii dornici de asemenea recomandari.

E.ON Romania nu este singura companie de energie care ofera recomandari de acest gen pentru clientii care sunt dornici sa-si reduca macar partial consumul de energie, asa ca daca beneficiati de servicii de la vreo alta companie, ar fi bine sa va uitati cu atentie la tot ceea ce vi se spune in mod regulat.

Electrocasnicele ne fac viața mai ușoară, iar dacă le alegem inteligent, ne pot ajuta chiar să economisim. Asigură-te că mașina ta de spălat are programe prietenoase cu mediul și cicluri scurte de spălare. Încearcă să eviți pe cât posibil ciclurile de spălare lungi și la temperaturi înalte, fiindcă acestea sunt cele care necesită mai multă energie.

Daca speli chibzuit, chiar si facturile intra la apa. Alege o masina de spalat cu program eco si functie de spalare rapida. Accesează materialul video de aici și vezi cum mai poți economisi energie.