Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, ce este GRATUIT Pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank Anuntul Oficial este GRATUIT Clientii Romani

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, le vorbeste tuturor clientilor, dar si romanilor din toata tara, despre ceea ce ofera gratuit pentru clientii sai, iar vestile sunt foarte bune, dupa cum puteti vedea si mai jos. Cei de la Raiffeisen Bank au pornit in luna septembrie o campanie speciala prin care au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga vouchere Teilor, Vivre, eMAG, sau chiar o masina.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din Romania, sau oricaror altor romani din toata tara, posibilitatea de a castiga voucherul Teilor in valoare de 500 de LEI, pana pe 15 octombrie daca platesc folosind cardul VISA emis de catre banca. Separat de voucherele de la Teilor, sunt disponibile si vouchere Vivre si eMAG cu aceeasi valoare de 500 de LEI, iar ele pot fi folosite pentru orice fel de cumparaturi din cadrul magazinelor fizice, sau online.

Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, ce este GRATUIT Pentru Clientii Romani

Raiffeisen le ofera deasemenea romanilor posibilitatea de a castiga o masina Renault Megane e-Tech, ea fiind marele premiu oferit in cadrul acestei campanii speciale, iar oricine poate intra in posesia sa pana daca participa la campanie pana in 14 decembrie. Aveti suficient timp pentru a va inscrie in cadrul promotiei pe care Raiffeisen o desfasoara in momentul de fata, iar asta pentru ca abia pe 14 decembrie se va incheia totul in mod oficial.

Raiffeisen Bank ne permite sa ne inscriem cu orice fel de plati pe care la facem folosind cardurile VISA emise de catre banca, iar in mod teoretic orice plata facuta ne inscrie automat in concurs, iar cu cat sunt mai multe, cu atat cresc si sansele de castig. Desigur ca intrati in competitie cu multi alti clienti ai celor de la Raiffeisen Bank care vor sa castige deasemenea tot ceea ce este oferit, asa ca e bine sa fiti constienti de acest lucru inainte de a participa.

Raiffeisen Bank mai desfasoara si alte promotii speciale pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, asa ca daca sunteti interesati de ele, nu trebuie decat sa va uitati la ceea ce are banca in derulare si sa participati, daca vreti.