IMPORTANTA Informare a Orange, ce Telefoane da GRATUIT pentru Milioane de Clienti

IMPORTANTA Informare Orange Telefoane GRATUIT Milioane Clienti

Orange ii notifica pe clientii din toata Romania in legatura cu una dintre cele mai importante decizii pe care le-a luat in ultima vreme, iar asta pentru ca le ofera gratuit romanilor in momentul de fata 100 de telefoane si sute de vouchere la Carrefour daca ii folosesc serviciile pentru cartele prepay.

Orange da gratuit 100 de telefoane Samsung GALAXY S21 FE 5G, impreuna cu 400 de vouchere pentru aplicatia Carrefour, ele putand fi castigate de catre oricine reincarca o cartela cu minim euro, sau activeaza o optiune dedicata, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru noi toti acum.

Puteti vedea mai jos care sunt conditiile pe care Orange Romania le impune pentru toti cei care vor sa se inscrie in cadrul acestei campanii speciale care este in plina desfasurare acum, si nu vorbim despre nimic foarte complicat pentru a ne putea bucura de aceasta promotie extrem de interesanta azi.

Orange Romania mai are separat de aceasta campanie si altele in plina desfasurare, deci puteti nu doar sa participati la aceasta, ci inclusiv la celelalte care sunt active pentru oricine chiar acum, toate fiind listate direct pe website-ul operatorului de telecomunicatii, impreuna cu toate conditiile de participare.

Câștigă telefoane Samsung sau vouchere Carrefour. Reîncarcă sau activează o opțiune de minimum 5 € credit și poți câștiga zilnic, prin tragere la sorți. Înscrie-te gratuit la tombola, la *100#. În plus, ai șanse duble pentru fiecare reîncărcare de minimum 5 euro credit /activare de opțiune de minimum 5 euro credit efectuată prin contul My Orange.

Înscrie-te gratuit la *100#, reîncarcă cu minimum 5 euro credit, cu credit sau cu o opțiune, sau activează o opțiune de minimum 5 euro credit și vei intra în tragerea la sorți pentru 100 de telefoane Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB și 400 vouchere în aplicația Carrefour prin Act for Good a câte 300 lei fiecare.