Kaufland: Anuntul IMPORTANT pentru Milioanele de Clienti Romani

Kaufland Anuntul IMPORTANT Milioanele Clienti Romani

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, le vorbeste tuturor romainlor din tara despre una dintre cele mai importante decizii pe care a luat-o in mod oficial pentru noi, iar asta pentru ca a decis sa aiba o serie de produse cu preturi speciale, intr-o campanie speciala.

Kaufland a hotarat sa creeze o campanie speciala numita “Eticheta Galbena”, iar in cadrul ei are produse care sunt vandute la preturi mult mai mici decat in mod obisnuit, 3.000 de articole fiind alese de catre compania din Romania pentru a fi vandute la preturi preferentiale in toate magazinele.

Vorbim despre 3.000 de produse pe care Kaufland Romania le va vinde in perioada campaniei la preturile speciale pe care le anunta, indiferent daca preturile de la furnizori se schimba in aceasta perioada, astfel ca vorbim despre o garantie a faptului ca vom avea parte de cel mai bun pret posibil, in final.

Kaufland Romania explica mai jos ce inseamna, exact, campania Eticheta Galbena pe care o desfasoara in Romania in momentul de fata, si e bine sa stiti despre ea in cazul in care sunteti cu adevarat interesati sa profitati de ofertele care sunt disponibile pentru noi toti in momentul de fata.

În Kaufland, de 16 ani ne-am făcut o misiune în a avea cele mai bune prețuri și ne-am urmat această promisiune în fiecare moment. Chiar și când prețurile cresc din motive independente de noi, eforturile Kaufland sunt de a oferi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri.

Am făcut o selecție de peste 3000 de articole pe care le regăsești la raft cu “Eticheta galbenă”, pentru care garantăm cel mai bun preț din piață. În cazul în care cumperi un produs din Kaufland marcat cu eticheta galbenă și în maximum 5 zile, de la un alt competitor, un produs identic (brand, sortiment, gramaj), dar cu un preț mai mic, îți oferim un voucher prin Kaufland Card Digital cu o reducere de preț de 50% la produsul cumpărat de la noi (în limita a 10 bucăți).

Kaufland Anuntul IMPORTANT Milioanele Clienti Romani eticheta galbena reduceri