Anunturile lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi intre Ucraina si Rusia

Anunturile lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi intre Ucraina si Rusia

Volodimir Zelenski a facut o serie de anunturi foarte importante cu privire la razboiul dintre Ucraina si Rusia, iar asta pentru ca in ultima perioada au avut loc extrem de multe bombardamente lansate de catre rusi, bombardamente care au ucis si foarte multe persoane.

“Războiul început de Rusia este acum decisiv. Cu victoria noastră, putem asigura pentru ce au luptat generațiile dinaintea noastră. Putem garanta libertatea tuturor ucrainenilor din toate colțurile țării noastre pentru generațiile viitoare. Eu cred că o vom face.

Pentru că întreaga națiune a susținut apărarea statului. Milioane de oameni luptă și lucrează pentru victoria noastră. Soldații noștri eroici apără Ucraina în toate direcțiile, oricât de greu le-ar fi. Mulțumim tuturor celor care ne apropie victoria!

A ținut o ședință a comandantului suprem de stat major. Ei au analizat situația în direcții operaționale și au discutat, de asemenea, despre acțiunile probabile ale agresorului în viitorul apropiat. Ei au planificat următorii pași pentru a elibera pământurile ucrainene.

Îmbunătățim schema de furnizare neîntreruptă de muniție a armatei noastre și continuăm să o pregătim pentru perioada de iarnă. În final, au discutat problema reglementării activităților formațiunilor voluntare. În fiecare zi devenim mai puternici, în fiecare zi ne apropiem de victorie!

Slavă veșnică soldaților care și-au dat viața pentru libertatea noastră! Ei sunt eroii noștri. Isprăvile lor sunt pentru totdeauna în istoria țării noastre, în inimile noastre. Iar victoria, care va veni cu siguranță, va fi cel mai bun tribut adus fundașilor noștri.”