DNSC Atrage Atentia Asupra Pericolului Divulgarii Parolelor Noastre

DNSC Atrage Atentia Asupra Pericolului Divulgarii Parolelor Noastre

DNSC le atrage din nou atentia milioanelor de romani din intreaga tara cu privire la importanta protejarii parolelor pe care le folosim pentru a accesa diverse tipuri de conturi ale serviciilor pe care le utilizam in mod obisnuit.

DNSC explica mai jos de ce este important sa nu renuntam la securitatea datelor noastre, iar asta pentru ca oricand poate aparea un actor malitios care sa doreasca sa profite de lejeritatea cu care ne tratam noi datele importante.

Păstrați întotdeauna parolele dvs. secrete și nu le dați niciodată nimanui. Atacatorii pot folosi aceste informații pentru a accesa conturile dvs.

S-ar putea să credeți că este în regulă să divulgați detaliile dvs. băncii sau oricărei organizații în care aveți încredere. Cu toate acestea, aceste companii nu vă vor cere niciodată parola sau codul PIN!

Dacă primiți un mesaj care vă cere parola, nu răspundeți.

Partajați postările și materialele noastre de awareness cu colegii, prietenii și familia, astfel încât să fie conștienți de această înșelătorie.

Dacă aveți un magazin fizic și clienții dvs. cumpără, de asemenea, produsele sau serviciile dvs. online, le puteți utiliza și pe acestea. Atârnă-le într-un perete clar vizibil!