ATENTIONAREA BRD Romania Emisa pentru Clientii din Toata Tara

ATENTIONAREA BRD Romania Emisa Clientii Toata Tara

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, a emis o atentionare foarte importanta pentru clientii carora le furnizeaza servicii in momentul de fata, si le aduce in atentie faptul ca trebuie sa fie foarte vigilenti la atacurile de tip phishing care sunt gandite pentru a le fura datele personale.

BRD Romania vorbeste despre atacuri de tip phishing care vizeaza activarea aplicatiei YOU pentru platforma de mobile banking, care este accesibila prin aplicatia cu acelasi nume, disponibila pentru iPhone si Android in momentul de fata, iar orice clienti o pot folosi pentru a-si administra conturile bancare oricand.

In cadrul website-ului celor de la BRD exista foarte multe informatii cu privire la ceea ce reprezinta aceste tipuri de atacuri, dar si cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja cat mai eficient impotriva lor, mai ales ca datele personale care pot fi furate, aacatorii ar putea sa fure inclusiv banii din conturile noastre.

BRD emite de multa vreme atentionari pentru clienti cu privire la atacurile de acest gen, si e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce ne spune banca, pentru ca in baza informatiilor care sunt publicate pe website-ul sau putem sa ne ferim de probleme extrem de serioase care ne pot lasa si fara destui bani, din pacate.

NU răspunde mesajelor care solicită informaţii personale sau financiare. Sună la 0800.803.803 daca ai primit astfel de mesaje. NU comunica informaţii legate de identitate, conturi sau alte produse şi servicii bancare deţinute, decât persoanelor sau site-urilor de încredere.