LIDL Romania da iar GRATUIT Vouchere de Cumparaturi Clientilor Romani

LIDL Romania GRATUIT Vouchere Cumparaturi Clientilor Romani

LIDL Romania si-a anuntat clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le da gratuit in momentul de fata, iar asta pentru ca sunt oferite nu mai putin de 10 vouchere de cumparturi in valoare de 100 de LEI fiecare, iar cu ele puteti cumpara cam orice v-ati putea dori din magazinele pe care le are in Romania acum.

LIDL Romania ofera deasemenea si 3 seturi de vase de gatit de la Electrolux pentru oricare dintre clientii din Romania care vor sa profite de promotia speciala care este in desfasurare, iar pentru a face asta trebuie sa va uitati la ultimul episod al emisiunii Chef Bio, I sa spuneti ingredientul secret.

Trebuie deasemenea sa cumparati produse de minim 70 de LEI din magazinele LIDL din tara noastra, printre care sa se numere si unul din categoria bio, iar bonul de cumparaturi pe care-l primiti de la magazin poate fi folosit pentru inscriere in cadrul promotiei care este desfasuarata in momentul acesta.

LIDL are deschisa aceasta campanie speciala in toata tara in momentul de fata, astfel ca oriunde ati merge, puteti sa cumparati produsele dorite pentru a participa la campanie, iar apoi va puteti inscrie cu bonul de cumparaturi pentru a fi siguri ca veti avea sansa de a castiga oricare dintre premiile oferite acum.

CONCURS! Înscrie un bon de minimum 70 de lei pe care ai cel puțin un produs BIO și spune-ne care este ingredientul secret din noul episod #ChefDeBIO. Poți câștiga vouchere de cumpărături Lidl sau premii Electrolux!