Kaufland: Decizia MAJORA Anuntata Clientilor, ce Masura Grozava a Luat

Kaufland Decizia MAJORA Anuntata Clientilor Masura Grozava Luat

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, le transmite clientilor din toata tara un anunt foarte important cu privire la doua decizii majore pe care le-a luat, si care se aplica in toate locatiile din toata tara. Mai exact, cei de la Kaufland le spun romanilor ca au luat decizia de a le oferi tuturor clientilor o garantie extinsa de pana la 3 ani de zile pentru produsele electrocasnice pe care ei le cumpara din orice magazin.

Kaufland spune ca ofera aceasta garantie extinsa de pana la 3 ani indiferent de produsul electronic pe care il vinde, dar si indiferent de garantia standard pe care o ofera respectivul producator pentru produsul care este pus la vanzare. In Romania producatorii au obligatia de a oferi garantie de 2 ani de zile pentru produsele electronice pe care la vand, astfel ca daca luam decizia de a cumpara acele produse de la Kaufland, vom beneficia de un an de garantie in plus.

Kaufland: Decizia MAJORA Anuntata Clientilor, ce Masura Grozava a Luat

Kaufland Romania le spune deasemenea clientilor din Romania ca ofera si o perioada de 3 luni de zile in care produsele cumparate din magazinele sale pot fi returnate de catre clienti pentru a primi banii inapoi pe ele, desigur in baza bonului de casa. In mod normal, magazinele din Romania trebuie sa ofere posibilitatea de retur in 14 zile pentru produsele cumparate online, si mai putin pentru cele cumparate din magazinele fizice, dar Kaufland Romania ofera mai mult.

“Garanție extinsă pentru produsele electrice! Am extins la 3 ani garanția pentru produsele electrice și electrocasnice comercializate, indiferent de garanția standard oferită de producători. În plus, dacă te răzgândești, primim înapoi aceste produse, în termen de 3 luni, pe baza bonului de casă.”

Kaufland Romania explica pe website-ul sau cum se aplica aceste doua masuri pentru clientii din toata Romania, astfel ca e bine sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce este explicat acolo daca vreti sa profitati de aceste decizii majore oferite. Desigur ca si in magazinele celor de la Kaufland puteti afla informatii suplimentare cu privire la aceasta garantie extinsa, dar si la posibilitatea de a returna produsele pentru o perioada mai lunga de timp.

Kaufland stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru aceste tipuri de beneficii pentru achizitiile pe care le fac, si e bine sa profitati de tot inainte ca ele sa dispara din cadrul masurilor care sunt aplicate in momentul de fata.