Vodafone le Spune Clientilor Cum Pot Vedea Live Meciul Real Madrid – Barcelona

Vodafone Spune Clientilor Cum Pot Vedea Live Meciul Real Madrid - Barcelona

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, le vorbeste astazi clientilor despre ceea ce le pune la dispozitie pentru ca folosesc serviciile sale in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea, microbistii vor avea ocazia de a vedea El Clasico, Real Madrid – Barcelona prin Vodafone TV.

Vodafone are in grila sa de programe o multitudine de canale care transmit o varietate de emisiuni si evenimente sportive, insa in cazul Real Madrid – Barcelona vorbim despre Prima Sport 1, care transmite meciul de fotbal, si care este disponibil pentru accesare prin Vodafone TV de catre clientii din Romania.

Meciul de fotbal Real Madrid – Barcelona incepe la ora 17:15, iar cei de la Vodafone Romania le vor permite clientilor sa-l urmareasca, teoretic inclusiv prin streaming video la cerere, deci in mod normal ar trebui sa puteti urmari totul inclusiv daca nu sunteti acasa, in fata unul televizor, ci aveti un terminal mobil.

Vodafone Romania ofera prin intermediul Vodafone TV posibilitatea de a urmari o varietate de canale de televiziune iar mai toate dintre ele sunt disponibile inclusiv prin platforma de streaming video la cerere, asa ca in functie de ceea ce aveti nevoie, exista solutii pentru tot ceea ce doriti sa faceti.

Un singur meci te trece prin toate stările prin care te-ar purta mai multe filme: acțiune, suspans, dramă, chiar și iubire pentru idolii tăi. Vezi în Vodafone TV un blockbuster al fotbalului: Real Madrid-Barcelona, pe 16 octombrie, la 17:15, pe Prima Sport 1. Olé!