BRD Romania: Schimbarile despre care sunt Notificati Clientii din Tara

BRD Romania Schimbarile Notificati Clientii Tara

BRD Romania le transmite clientilor din toata tara o notificare importanta despre care ei ar trebui sa stie acum, iar asta pentru ca li se aduce in atentie o modificare pe care banca a facut-o pentru cei care folosesc aplicatia pentru mobile banking YOU, disponibila atat pentru Android, cat si pentru iPhone.

BRD Romania le spune clientilor sai din toata tara ca in noua versiune a aplicatiei de mobile banking pentru iPhone si Android a implementat o serie de optimizari astfel incat aplicatia sa functioneze mai bine atunci cand este folosita de catre oameni, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta acum.

Conform celor de la BRD, noua versiune a aplicatiei YOU nu are schimbari majore, insa au fost rezolvate cel mai probabil diverse probleme intalnite de catre oameni, si raportate pana in momentul de fata, asa ca per total ar trebui sa ne bucuram de o experienta mult mai buna decat in mod obisnuit.

BRD isi distribuie aplicatia YOU prin intermediul App Store si Google Play Store, iar cu ajutorul ei putem sa administram conturile pe care le avem active la banca, totul de le iPhone si Android, totul de oriunde ne-am afla, asa ca e bine sa profitati de ea, si sa va bucurati de experienta mai simpla de folosire.

Avem o nouă actualizare TU, în care am făcut câteva optimizări. Actualizați aplicația, astfel încât acestea să funcționeze bine pentru dvs.
Ne vedem în curând pentru următoarea actualizare YOU. Până atunci, bucurați-vă de simplitatea și eleganța aplicației noastre de banking online, pentru o viață mai simplă și o experiență de utilizator mai bună.