BANCA Transilvania: Anuntul pentru Toti Clientii, ce Transmite Romanilor

BANCA Transilvania Anuntul Toti Clientii Transmite Romanilor

BANCA Transilvania, una dintre cele mai importante banci din Romania, le vorbeste tuturor clientilor despre ceea ce a decis sa faca pentru toti dintre ei, si ceea ce este disponibil in mod oficial acum, iar in centru sunt abonamentele pe care oricare dintre clienti le pot activa pentru serviciile de care au nevoie.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau informatii cu privire la toate abonamentele pe care le ofera pentru clientii din Romania, ele aducand o varietate de beneficii de care oricare dintre oameni vor putea profita pentru a avea o experienta mai buna de administrare a conturilor bancare, si nu doar atat.

Conform celor de la BANCA Transilvania, exista inclusiv abonamente cu beneficii VIP pentru unii dintre clientii sai din toata tara, insa desigur ca acestea sunt mai scumpe decat cele obisnuite, si trebuie sa aveti in vedere acest lucru daca decideti sa activati vreunul dintre ele in momentul de fata.

BANCA Transilvania nu este singura banca la care exista abonamente pentru utilizarea serviciilor sale, astfel ca e bine sa va uitati si la celelalte pentru a vedea tot ceea ce este oferit in mod oficial pentru noi, chiar daca nu decideti sa activati vreunul dintre ele, desi preturile nu sunt tocmai mari.

Știi care-i cel mai fain lucru la un abonament de Smart Banking? Că plătești o dată pe lună și ai toate beneficiile împreună. Încasări interbancare fără comision, eliberare numerar de la ATM, asigurare de viață sau beneficii VIP – faci oricâte operațiuni bancare vrei, în baza abonamentului tău.

Economisești timp și bani din câteva click-uri. Din app, contactless sau cu cod. Ai și mai multe beneficii când îți activezi unul dintre abonamentele BT. Hai să afli mai multe aici.