Kiev a fost Atacat cu Drone Kamikaze, Anuntul lui Volodimir Zelenski

Kiev a fost Atacat cu Drone Kamikaze, Anuntul lui Volodimir Zelenski

Kiev a fost atacat din nou de catre Rusia in aceasta dimineata, capitala Ucrainei fiind lovita de catre drone kamikaze pe care rusii le folosesc de ceva vreme pentru atacuri sustinute impotriva obiectivelor civile, sau de infrastructura, din diverse zone ale tarii, ceea ce desigur ca nelinisteste multa lume.

Volodimir Zelenski a condamnat atacurile din aceasta dimineata ale Rusiei, iar asta dupa ce rusii au reinceput sa se concentreze pe bombardamente ale capitalei Ucrainei, in urma unei perioade destul de lungi in care au evitat sa mai tinteasca zonele civile din ea, dar se pare ca razboiul intra intr-o noua faza.

“Rusia a lansat cel puțin patru lovituri confirmate asupra Kievului folosind drone Shahed-136 de fabricație iraniană la începutul zilei de 17 octombrie. Inamicii ne pot ataca orașele, dar nu ne vor sparge. Președintele Volodymyr Zelensky a condamnat atacul cu drone kamikaze de la Kiev pe 17 octombrie. „Toată noaptea și toată dimineața, inamicul a terorizat civilii”, a spus el.

Zelensky a spus: „Dronele și rachetele Kamikaze atacă toată Ucraina. Ocupanții vor primi doar pedepse corecte și condamnarea generațiilor viitoare. Și ne vom obține victoria”.”