Enel: Noua Informare IMPORTANTA de care sunt Vizati Toti Clientii din Romania

Enel Noua Informare IMPORTANTA sunt Vizati Toti Clientii Romania

Enel, furnizor de energie electrica si gaze naturale pentru foarte multi romani, a publicat astazi o notificare extrem de importanta despre care toti clientii ar trebui sa stie chiar acum, iar asta deoarece in ea vorbeste despre modalitatea prin care putem plati mai usor facturile pentru serviciile sale.

Enel vorbeste mai jos despre faptul ca prin intermediul aplicatiei MyEnel putem sa achitam foarte rapid factura emisa de catre companie, direct de pe iPhone, sau Android, utilizand un card bancar pe care il avem salvat pentru a face plati mobile, iar pe website-ul sau este explicata si procedura completa.

Cei de la Enel Romania explica faptul ca in cadrul aplicatiei pentru telefoane mobile exista o sectiune speciala in care putem accesa sectiunea cu facturile pe care le avem emise deja de catre companie, dar si procedura prin care le putem plati pe toate in doar cateva secunde, daca avem un card adaugat I ncont.

Enel Romania stie foarte bine ca exista oameni care vor sa aiba disponibile si asemenea tipuri de optiuni pentru plata facturilor care le-au fost emise, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu mare atentie la informatiile care exista in website-ul companiei pentru a afla tot ceea ce aveti nevoie acum.

Folosește aplicația MyEnel de fiecare dată când vrei să plătești factura de energie electrică sau gaze naturale! Intră în secțiunea „Facturi și plăți” din aplicația MyEnel, selectează factura pentru unul sau mai multe locuri de consum și achită direct din aplicație, în deplină siguranță.

Economisește timp cu plățile viitoare și salvează datele cardului tău direct în MyEnel. Te asigurăm că Enel nu colectează și nu are acces la informațiile de pe cardul tău bancar. Mai mult, oricând poți șterge cardurile salvate, din secțiunea „Contul meu – Cardurile mele”.