Vodafone: Mesajul Oficial, ce da GRATUIT Oricaror Romani din Tara Acum

Vodafone Mesajul Oficial GRATUIT Oricaror Romani Tara Acum

Vodafone ii informeaza in mod oficial pe romanii din toata Romania in legatura cu o decizie majora pe care a luat-o, iar asta deoarece a hotarat sa le ofere gratuit romanilor ceva de care pot profita chiar acum, chiar daca totul este pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata in tara noastra.

Vodafone i-a anuntat pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca le ofera posibilitatea de a castiga un telefon Huawei Nova Y90 incepand de acum, el fiind oferit in cadrul unei promotii speciale care este in desfasurare doar pana in data de 23 octombrie 2022, deci avem putin timp la dispozitie pentru a profita.

Puteti vedea mai jos explicatiile celor de la Vodafone Romania cu privire la conditiile pentru a participa la promotia care este acum in desfasurare, si puteti observa ca nu trebuie sa faceti chiar atat de multe pentru a avea sansa de a castiga telefonul care este oferit, un singur premiu fiind ales.

Vodafone Romania are deschisa aceasta promotie pentru romanii din toata tara, nu doar pentru clientii sai, astfel ca desi nu beneficiati de vreun serviciu de la grupul de telecomunicatii, aveti totusi sansa de a intra in posesia telefonului mobil care face parte din aceasta campanie speciala chiar acum.

Câștigă un HUAWEI nova Y90 cu… altruismul. În studenție împărțeai camera, mâncarea, notițele? Sau poate încă o faci. Povestește-ne până pe 23.10 cât de altruist erai sau încă ești, ce împarți și cu cine, tag-uiește în comentarii 3 prieteni/colegi și poți câștiga un smartphone HUAWEI nova Y90 (pe care nu trebuie să-l împarți cu nimeni).

Vezi mai multe telefoane la prețuri studențești de pe website. Alege-ți smartphone-ul, telefonul mobil sau gadgetul dorit.