DNSC ii Atentioneaza pe Romani cu Privire la Actualizarile Software

DNSC ii Atentioneaza pe Romani cu Privire la Actualizarile Software

DNSC le vorbeste romanilor din toata tara despre unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faca in momentul de fata pentru a continua sa fie in siguranta in mediul online, mai exact sa isi actualizese software-ul folosit pe calculatoarele cu care se conecteaza la internet in fiecare zi.

DNSC le recomanda tuturor romanilor sa isi actualieze softwre-ul dispozitivelor cu care se conecteaza la internet pentru a fi in siguranta, chiar daca procesul poate dura, important fiind sa faca acest lucru.

Oprirea și actualizarea computerului poate fi frustrantă de multe ori, mai ales atunci când aveți o mulțime de task-uri de îndeplinit. Cu toate acestea, este una dintre cele mai bune linii de apărare împotriva unui atac cu #ransomware.

Actualizările frecvente asigură că dispozitivul dvs. este cât mai sigur posibil și că, prin aplicarea patch-urilor care rezolvă vulnearbilitățile existente, acestea nu ar putea fi exploatate pentru propagarea de ransomware.

Deci, aplicați mereu cele mai recente actualizări, așa cum vi se solicită sau atunci când departamentul IT vă spune să faceți acest lucru.