Volodimir Zelenski: Mesajul Extrem de IMPORTANT pentru Intreaga Lume

Volodimir Zelenski Mesajul Extrem de IMPORTANT pentru Intreaga Lume

Volodimir Zelenski transmite un mesaj extrem de important pentru intreaga lume cu privire la una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta Ucraina in momentul de fata, mai exact faptul ca nu are sisteme de aparare antiaeriana suficient de performante incat sa se poata apara.

Volodimir Zelenski vorbeste despre distrugerile uriase pe care dronele iraniene le-au produs pe teritoriul tarii, si despre reusitele pe care armata ucraineana le-a avut, si la care continua sa spere in contextul cresterii substantiale a bombardamentelor.

“Am mai ținut astăzi o întâlnire a Statului Major al Comandantului-Șef Suprem. Principalele puncte ale agendei sunt destul de evidente – protecția cerului nostru de rachetele și dronele inamice, protecția infrastructurii, distrugerea pozițiilor ocupanților, înaintarea forțelor noastre și tot ceea ce este necesar pentru a sprijini armata. Militari, informații, miniștri au dat rapoarte.

Ostilitățile active continuă în estul și sudul Ucrainei. Forțele noastre armate păstrează inițiativa.

Astăzi vreau să-i felicit pe luptătorii celei de-a 25-a brigăzi aeropurtate separate, a 59-a brigadă separată de infanterie motorizată numită după Yakov Handziuk, a 35-a brigadă marină separată numită după contraamiralul Mykhailo Ostrohradskyi pentru acțiunile lor pricepute și atente în distrugerea inamicului.

De asemenea, sunt recunoscător războinicilor brigăzii 60 de infanterie separate, ale căror unități dau rezultate bune în regiunea Herson. Abia de la începutul lunii octombrie, luptătorii acestei brigăzi au „trofeat” peste 30 de unități de vehicule blindate rusești, o mie de proiectile pentru tancuri și trei tunuri „Giatsint”. Toate aceste arme vor ajuta cu siguranță la eliberarea pământului nostru. Glorie Ucrainei!”