Kaufland: IMPORTANT Anunt Oficial, ce da GRATUIT Romanilor Incepand de Azi

Kaufland IMPORTANT Anunt Oficial GRATUIT Romanilor Incepand Azi

Kaufland Romania incepe weekend-ul cu un anunt extrem de important pentru milioanele de romani care jaung in magazinele sale din toata tara in urmatoarea perioada, iar asta pentru ca ne dezvaluie oficial ceea ce da gratuit pentru oricine. Avand in vedere ca ne aflam la mai putin de o luna de Campionatul Mondial de Fotbal din Quatar, cei de la Kaufland Romania au decis sa promoveze o campanie speciala prin care ofera bilete gratuite pentru competitie.

Kaufland Romania le spune romanilor din toata tara ca daca aleg sa cumpere produse ale Coca Cola in urmatoarea perioada, au sansa de a se inscrie in concursul care este desfasurat impreuna cu binecunoscuta companie, si exista premii extrem de bune oferite. Vorbim despre 10 pachete de 2 persoane pentru Cupa Mondiala de Fotbal din Quatar, cei de la Kaufland Romania oferindu-le clientilor sansa sa vada unele dintre meciuri direct de pe stadioanele competitiei.

Kaufland: IMPORNTAT Anunt Oficial, ce da GRATUIT Romanilor Incepand de Azi

Kaufland spune deasemenea ca separat de asta mai ofera inclusiv 150 de mingi Coca-Cola intr-o cutie cadou speciala, dar si 300 de genti sport premium RPET care sunt oferite tot de catre compania producatoare de bauturi carbogazoase. Conform celor de la Kaufland, tot ceea ce trebuie sa facem pentru a participa la aceasta campanie speciala este sa cumparam cel putin un produs Coca-Cola care participa la promotie, sa scanam codul de pe el, si sa il inscriem pe website-ul campaniei.

Kaufland spune ca extragerea va avea loc luna viitoare, aproape de perioada de debut a Campionatului Mondial de Fotbal 2022 din Quatar, astfel ca e bine sa fiti pregatiti sa plecati acolo, daca veti fi ales ca unul dintre castigatori. In baza promotiei existente, veti beneficia de un sejur complet oferit de catre Coca-Cola pentru a vedea unele meciuri, iar cei de la Kaufland Romania au pe website-ul lor mai multe detalii despre campanie.

Kaufland Romania mai promoveaza si alte campanii promotionale in aceasta perioada in randul clientilor din toata tara, astfel ca daca sunteti interesati sa mai castigati si altceva, atunci e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce este oferit acum.