Vodafone Anunta Clientii ce le da GRATUIT, Produsele Samsung Oferite

Vodafone Anunta Clientii GRATUIT Produsele Samsung Oferite

Vodafone are vesti foarte bune pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ii anunta in mod oficial ceea ce le ofera gratuit in momentul de fata, iar asta pentru ca oricare dintre cei care folosesc serviciile sale pot castiga o varietate de premii daca folosesc aplicatia My Vodafone acum.

Vodafone spune, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, ca ofera 5 casti wireless Samsung Galaxy Buds2, 5 smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch5 sau 3 telefoane Samsung Galaxy A23 5G prin intermediul aplicatiei My Vodafone pentru cei care ii sunt clienti si aleg sa participe la aceasta promotie.

Conform mesajului de mai jos, pentru a participa la aceasta promotie, clientii Vodafone Romania trebuie doar sa intre in aplicatia My Vodafone in fiecare zi si sunt automat inscrisi pentru a castiga unul dintre premiile care sunt oferite, asa ca nu trebuie sa faceti chiar atat de multe pentru a avea o sansa de castig.

Vodafone Romania a gandit un mecanism foarte simplu de participare astfel incat oricare dintre clientii din Romania sa poata participa la aceasta promotie in momentul de fata, si merita sa o aveti in vedere daca sunteti dornici sa castigati oricare dintre premiile care sunt puse la bataie de catre operator.

Ai intrat azi în aplicația My Vodafone? Înseamnă că ești cu un pas mai aproape să câștigi unul dintre premiile noastre: 5x Samsung Galaxy Buds2, 5x Samsung Galaxy Watch5 sau 3x Samsung Galaxy A23 5G. Hai și tu în aplicatie și intri automat în tragerea la sorți pentru premiul zilnic.