Rusia: Decizia foarte Importanta Luata in Plin Razboi in Ucraina

Rusia Decizia foarte Importanta Luata in Plin Razboi in Ucraina

Rusia ar fi in plin proces de pregatire a unei noi linii de aparare in sudul Ucrainei, in spatele frontului actual, scopul fiind de a opri contraofensivele ucrainiene care au dus la eliberarea unor regiuni intinse din teritoriile care au fost ocupate anterior de catre rusi in cadrul ofensivelor derulate in invazie.

Recentele contraofensive derulate de catre Ucraina au generat probleme uriase pentru armata rusa, care nu poate sa faca fata atacurilor bine gandite de catre ucrainieni, astfel ca se incearca o regrupare, si o protejare a teritoriilor care inca nu au fost eliberate, chiar daca asta nu va fi usor.

“Rusia pregătește apărarea „în profunzime în spatele liniei actuale de front” pentru a descuraja contraofensivele ucrainene. Șeful grupului militar rus Wagner, Evgheni Prigojin, a publicat o hartă care arată o „secțiune de apărare antitanc și sisteme de tranșee nou construite” la sud-est de Kreminna, regiunea Luhansk, a raportat Ministerul Apărării din Regatul Unit.

„Sugerează că Rusia depune un efort semnificativ pentru a pregăti apărarea în profunzime în spatele liniei frontale actuale, care ar putea descuraja orice contraofensivă ucraineană rapidă”, a scris ministerul.”