Volodimir Zelenski: Anuntul IMPORTANT Privind Acuzatiile de Folosire a unei “Bombe Murdare” in Razboi

Volodimir Zelenski Anuntul IMPORTANT Privind Acuzatiile de Folosire a unei “Bombe Murdare” in Razboi

Volodimir Zelenski vorbeste despre acuzatiile Rusiei cu privire la folosirea unei “bombe murdare” impotriva soldatilor care au invadat Ucraina in cursul lunii februarie, insa desigur ca neaga orice fel de masura de acest gen, afirmand ca totul este pura propaganda ruseasca.

“Când astăzi ministrul rus al Apărării organizează un carusel telefonic și îi sună pe miniștrii de externe cu povești despre așa-zisa bombă nucleară „murdară”, toată lumea înțelege totul bine. Înțelege cine este sursa a tot ceea ce poate fi imaginat în acest război.

Oriunde Rusia a adus moartea și degradarea, restabilim viața normală. Este vorba tocmai despre ucraineni. Acolo unde este Ucraina, viața nu este niciodată distrusă.

Dar oriunde vine Rusia, ea lasă în urmă gropi comune, camere de tortură, orașe și sate distruse, terenuri minate, infrastructură distrusă și dezastre naturale. Și există un singur subiect care poate folosi arme nucleare în partea noastră a Europei, iar acest subiect este cel care i-a ordonat tovarășului Shoigu să sune undeva.

Cred că acum lumea ar trebui să reacționeze în cel mai dur mod posibil. Dacă Rusia a pregătit o nouă rundă de creștere a mizei și un alt pas de escaladare, trebuie să vadă acum, preventiv și înainte de orice nouă „murdărie” că lumea nu va înghiți asta.”