Rusia Acuza Ucraina ca ar Putea Folosi o “Bomba Murdara” in Razboi

Rusia Acuza Ucraina ca ar Putea Folosi o “Bomba Murdara” in Razboi

Rusia lanseaza noi acuzatii incredibile impotriva Ucrainei, si afirma ca se asteapta ca guvernul de la Kiev sa foloseasca o “bomba murdara” impotriva soldatilor armatei sale, afirmatia fiind facuta de catre ministrul apararii din Rusia intr-o conversatie cu omologii sai din Marea Britanie, Franta si Turcia.

Ucraina a negat cu vehementa posibilitatea de a folosi o asemenea boma in razboiul pe care il duce acum cu Rusia, iar asta desigur ca nu surprinde pe nimeni, insa chiar si asa, vorbim despre afirmatii care mai de care mai ciudate care vin de la rusi in aceasta perioada in care pierd tot ma imulte teritorii.

“Ministrul rus al apărării susține că Ucraina va folosi o „bombă murdară”. Serghei Șoigu a făcut afirmația nedovedită în conversațiile sale telefonice cu secretarul britanic al Apărării Ben Wallace, ministrul francez al apărării Sebastien Lecornu și ministrul turc al apărării Hulusi Akar.

Mykhailo Podolyak, un consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, a numit afirmațiile lui Shoigu „absurde”. Au existat speculații că afirmațiile Kremlinului despre o bombă murdară ucraineană sunt pregătirea pentru un atac cu steag fals al Rusiei.”