DIGI Romania: IMPORTANTELE Schimbari Anuntate Milioanelor de Clienti Azi

DIGI Romania IMPORTANTELE Schimbari Anuntate Milioanelor Clienti Azi

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania cu milioane de clienti din tara noastra, le vorbeste clientilor despre o serie de schimbari pe care le face in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa faca o serie de modificari pentru ceea ce este disponibil in cadrul Film Now pentru clienti.

DIGI Romania anunta ca incepand din luna noiembrie vor fi disponibile o serie de noi productii pentru abonatii care au activata extraoptiunea pentru acest canal de televiziune, ele venind si cu o premiera importanta, filmul Stillwater fiind oferit pentru prima oara de catre o post TV de acest gen pentru romani.

Separat de asta, cei de la DIGI spun deasemenea ca vom putea vedea Pacific Rim: Uprising, The Art of Racing in the Rain, Wonder Woman 1984, dar si Last Night in Soho, astfel ca vom avea disponibile o serie de productii foarte interesante pe care le vom putea urmari fara probleme incepand din cursul saptamanii viitoare.

DIGI ofera Film Now ca un post de televiziune care poate fi urmarit doar prin intermediul unei extraoptiuni care este disponibila pentru oricare dintre clientii care au servicii de televiziune in propria casa, asa ca daca sunteti interesati sa vedeti totul, o puteti face in schimbul a doar 3 LEI pe luna.

În Luna Recunoștinței, Film Now provoacă pasionații de acțiune, emoție și suspans să se adune la aceeași masă sau, mai bine zis, în fața aceluiași ecran și să experimenteze greutatea emoțională a filmelor mult așteptate.

Explozii de stări și de senzații vor pune la încercare puterea cinefililor de a-și controla reacțiile și gândurile. Ce poate fi mai frumos decât recunoștința față de un film cu adevărat bun ?

DIGI Romania IMPORTANTELE Schimbari Anuntate Milioanelor Clienti Azi film now