Netflix: IMPORTANTA Informare Oficiala Transmisa Romanilor Acum

OFICIAL Netflix Publicat Lista Noilor Filme Seriale Oferite Romania Septembrie

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video din intreaga lume, cu sute de milioane de abonati activi in diverse zone de pe glob, a inceput sa le transmita oamenilor o notificare extrem de importanta cu privire la schimbari pe care le face inaintea uneia care va supara foarte multa lume.

Netflix se pregateste sa interzica partajarea parolelor pentru conturi cu persoane necunoscute, iar asta inseamna ca fiecare dintre cei care platesc pentru acces in platforma nu vor mai putea sa le ofere altora acces la ea decat daca platesc o taxa suplimentara de 25% pentru acest lucru, sau cel putin asa se deruleaza un program pilot in anumite tari.

Inainte ca acest lucru sa se intample, cei de la Netflix au luat decizia de a le oferi unor abonati posibilitatea de a isi migra profilul dintr-un cont in altul, in ideea de a se pregati pentru a avea un cont separat cu un abonament dedicat, pe care sa il plateasca pentru a avea acces la filme si seriale.

Netflix nu a stabilit deocamdata o data clara pentru lansarea acestei schimbari majore care va afecta foarte multi dintre oamenii care folosesc platforma de streaming video la cerere, insa este de asteptat ca ea sa vina in perioada urmatoare, si sa aiba un impact major pentru extrem de multa lume.

Suntem încântați să anunțăm că am adăugat o nouă funcție numită Transfer de profil pentru a face schimbările în viață mai ușoare. Transferul de profil facilitează transferul unui profil existent – inclusiv recomandări, istoricul vizualizărilor, Lista mea, setări, jocuri salvate și multe altele – către un cont nou.

Dacă nu doriți să permiteți această funcție în contul dvs., puteți dezactiva mai jos transferurile de profil. Dacă nu faceți nimic, această funcție va fi activată automat în 10 zile de la 19 octombrie 2022. Funcția de transfer de profil permite persoanelor din contul dvs. să transfere un profil – inclusiv recomandări, istoricul de vizionare, Lista mea, setări, jocuri salvate și multe altele – în propriul membru pentru care plătesc.