Enel: Notificare Oficiala de IMPORTANTA Majora pentru Toti Clientii din Romania

Enel Notificare Oficiala IMPORTANTA Majora Toti Clientii Romania

Enel, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie electrica pentru Romani, le transmite tuturor clientilor din tara o extrem de importanta notificare pe care ei trebuie sa o stie chiar acum, iar asta pentru ca le spune ca au posibilitatea de a transmite indexul autocitit doar in anumite perioade ale lunii.

Enel spune ca oricare dintre clientii din Romania ar trebui sa transmita indexul autocitit in fiecare luna pentru a avea facturi cat mai exacte in baza consumului pe care il fac, insa exista doar anumite perioade ale lunii in care poate fi realizat acest lucru, iar ele trebuie respectate cu strictete de catre toti cei interesati.

Conform celor de la Enel Romania, in afara acestor perioade de transmitere nu vom putea oferi vreo informatie cu privire la indexul de consum pe care l-am inregistrat, iar din aceasta cauza este foarte posibil sa platim mai putin decat consumul pe care l-am generat in realitate, in baza conventiei de consum.

Enel Romania face regularizani in fiecare an pentru consumul pe care il generam la propriile adrese, iar daca nu transmitem la timp indexul de consum pentru energie electrica si gaze naturale, atunci aceste regularizari vor contine diferente de plata in raport cu facturile pe care le-am avut in fiecare luna.

Știi că transmiterea indexului la energie electrică și gaze naturale se poate face doar în anumite perioade ale lunii? Urmărește animația de mai jos și află când ne poți transmite indexul la energie electrică și gaze naturale. Este important să citești și să ne transmiți periodic indexul, ca să emitem facturile pe baza consumului tău real de energie.