Presedintele Germaniei face o Vizita Surpriza la Kiev, ce va Discuta cu Zelenski

Presedintele Germaniei face o Vizita Surpriza la Kiev, ce va Discuta cu Zelenski

Presedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, va face o vizita la Kiev in cursul acestei zile pentru a se intalni cu Volodimir Zelenski, iar conform presei germane, se pare ca ei urmeaza sa faca un apel catre orasele din Germania sa ajute localitatile ucrainiene financiar pentru a trece iarna fara probleme.

Vizita presedintelui Germaniei vine intr-un moment in care Rusia lanseaza multe atacuri cu drone si rachete asupra unei varietati de obiective civile si de infrastructura, insa cu toate acesta ucrainienii incearca sa ceara ajutor oriunde pot pentru a putea supravietui conflictului care inca pare a fi foarte departe de final.

“Președintele german sosește la Kiev pentru a se întâlni cu Zelensky. O întâlnire între președintele german Frank-Walter Steinmeier și președintele ucrainean Volodymyr Zelensky va avea loc în seară, a informat der Spiegel.

Potrivit biroului lui Steinmeier, cei doi președinți intenționează să facă un apel comun către orașele și municipalitățile germane pentru a stabili noi parteneriate cu omologii lor ucraineni pentru a-i ajuta să treacă peste iarna după atacurile în masă ale Rusiei asupra infrastructurii energetice.”