DIGI RCS & RDS Anunta Oficial ce da GRATUIT Romanilor Chiar Acum!

DIGI RCS & RDS Anunta Oficial GRATUIT Romanilor Chiar Acum

DIGI RCS & RDS, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, le vorbeste in acest moment clientilor din toata tara despre ceea ce este oferit gratuit pentru ei chiar acum, mai exact vorbim despre o campanie care se desfasoara pe postul de radio PRO FM, si aduce bani destui.

DIGI RCS & RDS ne spune mai jos ca daca ascultam emisiunea What The Fun de la PRO FM, atunci avem sanse mari de a castiga unul dintre premiile in euro care sunt oferite de catre gazdele acesteia, si totul doar daca aspundem la 5 intrebari fulger care sunt puse de catre ele in timpul emisiunii.

Cei de la RCS & RDS au lansat de ceva vreme aceasta campanie, si ofera de ceva vreme bani pentru romanii care sunt cu adevarat dornici sa ii castige, asa ca nu trebuie decat sa ne uitam cu atentie la ceea ce este disponibil pentru noi, in ideea de a castiga toti banii care ne sunt pusi la dispozitie acum.

RCS & RDS deruleaza aceasta campanie doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti cu adevarat dornici sa castigati vreunul dintre premiile care ne sunt oferite, aveti doar putin timp la dispozitie pentru a face acest lucru, asa ca urmariti cu atentie emisiunea in aceste zile.

Dimineața la PROFM se numără teancurile de euro! DIGI și PROFM te așteaptă, de luni până vineri, în direct la matinal, să răspunzi de toți banii. Cum ? Deschizi radioul. Asculți What The Fun. Prinzi semnalul sonor. Trimiți un mesaj vocal cu textul “5 to survive” la numărul 077 100 1872 pe Whatsapp. Răspunzi corect la 5 întrebări fulger. Iei banii.

Zilnic, de luni pana vineri poti castiga teancuri de euro la PROFM! Asculta What The Fun, cu Dracea, Ralu si Bogdan si inscrie-te la concurs! Stau bine bancnotele de euro in buzunarul tau? Deschide radioul dimineata si fa-ti loc in portofel!