Anuntul Ministrului Apararii din Rusia privind Mobilizarea pentru Razboi

Anuntul Ministrului Apararii Rusia Mobilizarea Razboi

Rusia a mobilizat cele 300.000 de persoane de care avea nevoie pentru a sustine razboiul din Ucraina, varsta medie a barbatilor care vor fi aruncati in lupta fiind de 35 de ani, iar conform ministrului apararii din tara, 80.000 dintre aceste persoane au fost deja trimise in tara invadata deja.

Ministrul Apararii din Rusia afirma ca 41.000 dintre cei 80.000 de rusi trimisi in Ucraina in urma mobilizarii sunt deja in prima linie a frontului, deci toti cei care se temeau ca vor ajunge carne de tun in acest razboi, au avut dreptate, iar asta pentru ca Rusia arunca totul in lupta pentru a-si tine teritoriile.

“Șoigu susține mobilizarea completă în Rusia, peste 80.000 de soldați deja trimiși în Ucraina. Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a susţinut că Rusia a mobilizat 300.000 de oameni cu o vârstă medie de 35 de ani, potrivit presei ruse controlate de stat RIA Novosti.

Shoigu a susținut că 41.000 dintre trupele trimise în Ucraina sunt deja angajate în prima linie. Președintele rus Vladimir Putin nu a semnat un decret care să pună capăt mobilizării în Rusia.”