DIGI: Anuntul Oficial IMPORTANT pentru MILIOANE de Romani Astazi

DIGI Anuntul Oficial IMPORTANT MILIOANE Romani Astazi

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, a publicat astazi un anunt oficial foarte important pentru milioanele de clienti din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie imediata faptul ca saptamana viitoare intentioneaza sa organizeze o campanie speciala de reduceri de BLACK FRIDAY 2022.

DIGI Romania a anuntat deja ca vor fi 3 zile de oferte pentru BLACK FRIDAY 2022, totul fiind organizat in jurul zilei de 11 noiembrie, cea in care si eMAG va avea marele eveniment, deci toata lumea va fi concentrata atunci pe ofertele speciale care vor fi in atentia foarte multor oameni din tara.

Daca ne uitam la ceea ce a facut DIGI in anii trecuti, atunci ne putem astepta la reduceri de 50% pentru mai multe luni de abonament pentru cam toate serviciile pe care le ofera grupul de telecomunicatii, astfel ca veti avea cu siguranta din ce sa alegeti pentru a va bucura de oferte grozave.

DIGI a avut in ultimii ani oferte identice pentru BLACK FRIDAY in Romania, astfel ca sansele ca acum sa fie vorba despre ceva diferit sunt infime, dar asta nu prea e vreo surpriza majora, asa ca nu trebuie decat sa urmariti cu atentie ceea ce se intampla in cursul sfarsitului de saptamana viitoare.

Te pregătești de Black Friday? Noi suntem gata să scoatem cele mai mari reduceri din an la înaintare, așa că fii pe fază. Și în acest an, DIGI vine cu o ofertă l̶â̶n̶ă̶ blană. Stai aproape.

Black Friday se întoarce la DIGI! Cele mai mari reduceri din an încep săptămâna viitoare, așa că urmează pașii de de pe website și asigură-te că nu pierzi startul. Gata! Acum te numeri printre primii care vor afla ofertele de Black Friday – 3 zile de oferte.