DACIA Duster: Vestile foarte PROASTE dupa o Decizie MAJORA a DACIA

DACIA Duster Vestile foarte PROASTE Decizie MAJORA DACIA

DACIA Duster, una dintre cele mai populare si mai importante masini pe care DACIA le vinde in momentul de fata, este in centrul unei extrem de proaste vesti anuntate acum, iar asta pentru ca in spatele ei sta o decizie majora. Mai exact, cei de la DACIA au decis ca DACIA Duster se scumpeste, si nu cu putin, dar nu e singura masina afectata, iar asta pentru ca inclusiv Spring, Sandero si Jogger se scumpesc in aceasta perioada, din pacate.

DACIA Duster va fi disponibila intr-o versiune usor modificata, avand unele noutati oferite de catre cei de la DACIA pentru clientii dornici sa cumpere masina, insa din pacate asta aduce si o crestere de pret, si e una substantiala. Conform presei din Franta, DACIA Duster va fi cu 1.000 mai scumpa in versiunea actualizata pe care cei de la DACIA au prezentat-o la Paris Motor Show la inceputul lunii octombrie, deci diferenta fata de versiunea initiala e mare.

DACIA Duster: Vestile foarte PROASTE dupa o Decizie MAJORA a DACIA

DACIA Duster e mai scumpa cu 1.000 de euro doar in versiunea de baza, Essential, care are un motor Eco-G 100, si nu are tractiune integrala, iar asta pentru ca modelele celelalte sunt mai scumpe cu doar 300 de euro decat pana in prezent. Avand in vedere ca DACIA a facut in anul 2022 mai multe scumpiri pentru masinile pe care le vinde, ceea ce vedem acum pentru Duster este foarte departe de a fi vreo surpriza, asa ca n-ar trebui privita asa.

Duster este o masina foarte cautata, chiar daca este foarte veche, si nu a avut parte de o schimbare majora a platformei pe care este facuta, beneficiind doar de facelift-uri si upgrade-uri tehnologice nu extrem de mari, cel putin pana acum. Avand in vedere cat de mult cresc preturile pentru Duster, este de asteptat ca Duster 3 sa fie destul de scump, iar pana in momentul lansarii sale, nu e exclus ca DACIA sa mai faca vreo crestere de pret.

DACIA incearca din rasputeri sa acopere cererea de pe piata in ceea ce priveste masinile pe care le vinde, foarte multi oameni fiind foarte interesati sa-si cumpere o masina de la producatorul roman, dar penuria de semiconductori genereaza probleme majore.