Orange Anunta ce da GRATUIT Clientilor din Romania Incepand de Astazi

Orange Anunta GRATUIT Clientilor Romania Incepand Astazi

Orange continua sa aiba vesti foarte bune care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, vesti despre care ar trebui sa stie oricare dintre romanii care sunt interesati sa beneficieze de ceea ce este oferit gratuit chiar acum, si vorbim despre smartwatch-uri de la Huawei oferite romanilor.

Orange anunta lansarea din aceasta seara a primului episod al unul serial care se numeste “Misterul Aurului Dacic”, iar cu aceasta ocazie le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga 3 smartwatch-uri Huawei Watch GT 2, ele fiind suficient de bune pentru a fi in atentia noastra acum.

Cei de la Orange Romania ne permit sa vedem in aceasta perioada serialul si prin Orange TV Go, astfel ca daca aveti acces la platforma, ar trebui sa urmariti serialul pentru ca veti avea sansa de a castiga acest smartwatch doar daca va deschideti televizorul si va uitati la episoadele care sunt oferite.

Orange Romania stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor de a primi gratuit cam orice, astfel ca lansarea acestui nou serial este o ocazie foarte buna de a profita de tot, inainte ca premiile sa fie castigate de catre alte persoane, iar asta pentru ca interes vis-à-vis de asemenea premii exista.

Nu rata astăzi, de la ora 21:00, primul episod din „Misterul aurului dacic”, un docu-reality show cu peisaje fermecătoare, reconstituiri istorice și povești pline de magie. Cu Orange TV Go, în fiecare zi descoperi lucruri noi.

Toamna aceasta îți recomandăm „Misterul aurului dacic”, un show hibrid docu-reality cu peisaje fermecătoare, reconstituiri istorice și povești pline de magie, cu premiera din 31 octombrie, de la ora 21:00, pe HISTORY Channel. Urmărește show-ul, dar și multe altele, prin Orange TV Go și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 3 super smartwatch-uri Huawei.