BANCA Transilvania: Masura Oficiala Anuntata, ce da GRATUIT Clientilor Romani

BANCA Transilvania Masura Oficiala Anuntata GRATUIT Clientilor Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci din Romania, le vorbeste clientilor din toata tara despre ceea ce le da gratuit in momentul de fata, iar asta pentru ca masura pe care banca a decis sa o ia este una despre care ar trebui sa stie multa lume in acest moment, fiind oferiti bani buni pentru romani.

BANCA Transilvania le spune romanilor ca daca aleg sa plateasca in noiembrie facturile primite de la orice fel de furnizori de servicii din Romania, atunci au sansa de a castiga unul dintre premiile in valoare de 500 de LEI pe care banca le ofera in momentul de fata, si sunt destule pe care le putem castiga.

Dupa cum puteti vedea si din mesajul de mai jos, cei de la BANCA Transilvania ofera nu mai putin de 20 de premii in valoare de 500 de LEI fiecare pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa participe la aceasta promotie in cursul lunii noiembrie, dar plata trebuie sa fie in mod obligatoriu facuta prin BT Pay.

BANCA Transilvania are sistemul BT Pay disponibil de destula vreme pentru clientii din Romania, aplicatia pentru iPhone si Android fiind disponibila in momentul de fata pentru oricare dintre romanii care vor sa aiba parte de o experienta mult mai buna cand vine vorba despre administrarea conturilor bancare de pe telefoane.

Deja știi că îți poți plăti facturile direct din BT Pay, nu? Plătește o factura din BT Pay în noiembrie și intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 20 de premii, de 500 de lei fiecare. Vezi mai multe detalii în BT Pay, în secțiunea “oferte”.