DIGI RCS & RDS: Anuntul Transmis MILIOANELOR de Clienti, ce a Dezvaluit

DIGI RCS & RDS Anuntul Transmis MILIOANELOR Clienti Dezvaluit

DIGI RCS & RDS le transmite tuturor clientilor din Romania un anunt foarte important, unul despre care trebuie sa stie milioanele de oameni care sunt vizati de catre el, iar asta pentru ca ne aduce in atentie faptul ca transmite noi meciuri din Champions League in cursul acestor zile, daca sunteti interesati.

DIGI RCS & RDS transmite de ani de zile meciurile din Champions League pentru romani, iar in aceasta seara incepand cu ora 22:00 va transmite meciul Liverpool – Napoli, in timp ce maine seara, tot incepand de la ora 22:00 va transmite meciul Chelsea – Dinamo Zagreb, ambele fiind interesante pentru multi romani.

Daca sunteti dornici, puteti sa urmariti meciurile de fotbal transmise de RCS & RDS inclusiv in format 4K multumita extraoptiunii 4K, care este disponibila pentru activare in cadrul oricaror abonamente de televiziune care sunt disponibile pentru clientii din Romania in momentul de fata pentru romani.

RCS & RDS transmite deasemenea si meciurile din diverse alte competitii sportive din Europa, inclusiv Premier League, La Liga, Seria A, sau Bundesliga, astfel ca veti avea ce sa vedeti, daca sunteti interesati sa urmariti inclusiv ceea ce se intampla in alte competitii sportive din Europa in aceasta perioada.

UEFA Champions League continuă cu două meciuri pe care nu trebuie să le ratezi. În seara aceasta, de la 10, prinde confruntarea Liverpool – Napoli, iar mâine seară, tot la 10, Chelsea – Dinamo Zagreb.

Activează-ți extraopțiunea 4K și urmărește fotbal la cote maxime pe DIGI 4K. Mai multe detalii pe website.