WhatsApp are Dezvaluita o Noua Schimbare SECRETA din iPhone si Android

WhatsApp Dezvaluita Noua Schimbare SECRETA iPhone Android

WhatsApp continua sa faca noi schimbari pentru telefoanele iPhone si Android, o noua versiune a aplicatiei fiind disponibila in momentul de fata, iar aceasta ne aduce una dintre modificarile cerute de destula vreme de catre multa lume, posibilitatea de a folosi un avatar ca si imagine de profil in platforma.

WhatsApp ajunge din urma alte platforme de mesagerie cu aceasta schimbare pe care o face pentru noi toti, iar asta pentru ca altele au de ceva vreme ceva similar oferit, insa iata ca abia acum vedem si in aceasta ceva similar implementat, chiar daca deocamdata exclusiv pentru pozele de profil, nu si pentru altceva.

Setarea unui avatar pentru WhatsApp Messenger se poate face foarte usor, asa cum e si normal pentru functiile de acest gen, iar asta pentru ca ele n-ar trebui sa fie in mod obisnuit prea complexe, totul in ideea de a ne ajuta sa ne exprimam in moduri noi cand suntem interesati sa facem acest lucru.

WhatsApp Messenger are o serie de avataruri predefinite dintre care putem alege orice ne intereseaza, deci nu putem face unul “de la zero” pentru a-l folosi in platforma, ceea ce nu e tocmai surprinzator, mai ales daca ne gandim la faptul ca si alte platforme fac fix acelasi lucru pentru utilizatori.

WhatsApp mai are si multe alte modificari bune pregatite pentru noi toti, dar desigur ca trebuie sa avem rabdare pentru ca ele sa fie oferite in mod oficial, chiar daca acest lucru nu va fi chiar atat de simplu de realizat, in final, dar e bine ca in sfarsit ne sunt oferite si modificari de acest gen in aplicatie.

WhatsApp Dezvaluita Noua Schimbare SECRETA iPhone Android avatar nou