Anunturile Noi lui Volodimir Zelenski privind Razboiul din Ucraina

Anunturile Noi lui Volodimir Zelenski privind Razboiul din Ucraina

Volodimir Zelenski a publicat cateva anunturi noi cu privire la razboiul din Ucraina, iar mai jos puteti vedea ce spune despre discutiile pe care le-a avut cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, mai mult sprijin fiind promis tarii sale.

Mai mult decat atat, Volodimir Zelenski vorbeste si despre atacurile pe care Rusia le tot lanseaza impotriva tarii sale in momentul de fata, dar si despre cat de mult rau produc.

“Astăzi, am continuat activitatea noastră diplomatică pentru ca lumea să răspundă ferm la o nouă escaladare a Rusiei. A vorbit cu președintele francez Emmanuel Macron. El a mulțumit pentru sprijinul acordat deja și a informat despre nevoile noastre, în primul rând în apărare. Trebuie să existe un scut aerian pentru Ucraina – asta a fost clar spus astăzi.

Am convenit să organizăm două evenimente foarte importante. Prima este în decembrie în Franța: să luăm în considerare în mod obiectiv toate provocările iernii, de la energie la finanțare, de la arme la apărarea cerului. Iar al doilea eveniment este de a colecta afaceri din Franța și de a ajuta Ucraina.

Tot astăzi, comisarul european pentru energie, Kadri Simson, a vizitat Kievul. Au discutat despre inițiativa de a crea un format precum „Ramstein” militar, care poate funcționa pentru securitatea noastră comună, dar mai ales în domeniul energetic. Fonduri, suport tehnic, transformatoare, generatoare, purtători de energie – acestea sunt lucruri care sunt vitale necesare pentru apărarea noastră.

Vom face totul pentru a oferi oamenilor energie electrică și căldură în această iarnă. Slavă tuturor și fiecăruia care lucrează, aducând victoria noastră mai aproape!

Ce aduce „pacea rusească” ucrainenilor? Rachete S-300 în clădiri rezidențiale, cămine, universități. Durere, suferință și devastare. Acestea sunt negocierile pe care ni le oferiți? Terorişti. Singurul rezultat posibil al tacticilor tale cinice va fi înfrângerea și pedeapsa pentru toate crimele.”