Engie: Foarte IMPORTANTA Informare pentru Clientii din Toata Romania

Engie Foarte IMPORTANTA Informare Clientii Toata Romania

Engie, una dintre cele mai mari si mai importante companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale, are un anunt extrem de important pe care nu trebuie sa il ignore clientii din intreaga tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie o situatie extrem de serioasa despre care ei trebuie sa stie acum.

Engie vorbeste mai jos despre modul in care romanii pot sa afle care este consumul lunar mediu pentru energie electrica pentru anul 2021, unul dintre elementele care sunt luate in calcul pentru plafonarea preturilor la energie electrica in momentul de fata, astfel ca trebuie sa fiti extrem de atenti la aceste informatii.

Cei de la Engie Romania explica faptul ca daca suntem interesati sa aflam care a fost consumul mediu lunar pe care l-am inregistrat in cursul anului 2021, atunci trebuie doar sa intram in contul nostru de pe website-ul sau, si sa na uitam la informatiile despre consum care sunt disponibile acolo.

Engie Romania afiseaza pentru toti clientii informatii de acest gen, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu mare atentie la ceea ce este detaliat acolo pentru a sti daca veti beneficia de vreo plafonare a pretului platit pentru energie electrica, sau e posibil sa nu beneficiati de o plafonare chiar atat de mare.

Cum pot afla care este consumul meu mediu lunar de energie electrică realizat în anul 2021? Pentru a consulta consumul mediu lunar facturat în anul 2021, poți accesa contul online, secțiunea Istoric facturi. Aici îți recomandăm să selectezi perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021 și să consulți valorile din Grafic consum (realizat în baza consumului facturat: citit, autocitit sau estimat). Pentru determinarea cantității efectiv consumate în anul 2021, ENGIE va lua în calcul consumul mediu lunar realizat la locul de consum, în anul 2021.

În continuare este foarte importantă transmiterea lunară a indexului autocitit. În acest fel, fiecare client se asigură că plătește consumul efectiv realizat, nu cel estimat. Mai multe detalii despre transmiterea indexului pot fi aflate aici.