LIDL Romania: Anuntul de Informare pentru Clientii care Ajung in Magazine

LIDL Romania Anuntul Informare Clientii Ajung Magazine

LIDL Romania ii informeaza pe clientii din toata Romania in legatura cu una dintre deciziile foarte importante pe care le-a luat in momentul de fata, una despre care trebuie sa stie toti oamenii care ajung in magazinele sale pentru cumparaturi, deoarece are noi oferte speciale disponibile in toata tara.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca optiunea Cupon Plus disponibila in cadrul aplicatiei LIDL Plus ne aduce posibilitatea de a ne bucura de o serie de reduceri speciale care sunt disponibile in pentru noi daca folosim aplicatia de oferte, ele putand fi activate direct din ea, pentru orice magazine.

Ofertele pe care cei de la LIDL le ofera pentru clienti sunt bazate pe cumparaturile pe care le realizam in oricare dintre magazinele din toata tara, iar asta pentru ca ele sunt activate in functie de sumele pe care le cheltuim atunci cand ajungem in magazine pentru a cumpara orice avem nevoie.

LIDL are pe website-ul sau explicatii detaliate cu privire la felul in care se acorda aceste promotii speciale in momentul de fata, asa ca trebuie sa fim foarte vigilenti pentru a ne putea bucura intr-adevar de ofertele speciale care sunt disponibile, si veti vedea ca sunt destule dintre care sa alegem acum.

Activează opțiunea Cupon Plus din aplicația #LidlPlus, iar de fiecare dată când faci cumpărături și scanezi cardul digital la casa de marcat, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, vei primi un premiu. Campania are loc în perioada 31 octombrie-27 noiembrie 2022!