DIGI RCS & RDS: Hotararea IMPORTANTA, ce da cu 50% Reducere Timp de 6 Luni

DIGI RCS & RDS Hotararea IMPORTANTA 50% Reducere Timp 6 Luni

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din toata Romania, a anuntat o decizie foarte importanta despre care ar trebui sa stie si foarte multa lume, iar asta pentru ca a decis sa ofere nu mai putin de 50% reducere timp de 6 luni pentru cei care decid sa-I devina clienti in perioada urmatoare.

DIGI RCS & RDS a hotarat ca oricare dintre companiile din Romania care iau decizia de a incheia un contract pentru furnizarea de servicii telefonie, sa beneficieze de 50% reducere timp de 6 luni de zile pentru ceea ce contracteaza, si totul fara prea mult efort, asa cum se intampla de obicei lucrurile la DIGI.

Compania le ofera clientilor noi posibilitatea de a incheia contracte pentru abonamente Business Nelimitat, RCS & RDS avand preturi care incep de la 1.65 euro pe luna pentru ele, cu acea reducere de 50%, dupa care preturile revin la normal, dar contractele trebuie incheiate pe o perioada de 24 de luni.

RCS & RDS are aceasta oferta speciala disponibila doar pentru portarile facute in reteaua sa, iar cei care sunt dornici sa-si cumpere si un telefon, au posibilitatea de a lua unul in pana la 24 de rate, deci vorbim despre beneficii foarte bune pentru romanii care chiar sunt dornici sa profite de asemenea oferte.

DIGI RCS & RDS nu are promotii speciale doar pentru companii, ci si pentru romanii obisnuiti, iar daca sunteti interesati de ele, trebuie doar sa mergeti pe website-ul companiei pentru a afla tot ceea ce ne este oferit in momentul de fata de catre ea, si sa profitati inainte ca ofertele sa dispara pentru totdeauna.

DIGI RCS & RDS Hotararea IMPORTANTA 50% Reducere Timp 6 Luni companii