Politia Romana Anunta un Serial Nou pe AXN cu Misiuni din Romania

Politia Romana Anunta un Serial Nou pe AXN cu Misiuni din Romania

Politia Romana anunta in mod oficial un serial bazat pe misiunile pe care patru echipaje de politie le-au facut in Romania in ultimele luni, si pe care echipe de filmare le-au documentat, iar pe AXN vom putea vedea toata actiunea care s-a desfasurat in Romania, iar aparent exista si ceva interesant de vazut.

Politia Romana explica mai jos ce urmeaza sa fie difuzat in cadrul AXN incepand cu data de 14 noiembrie, iar ceea ce vedem aici este aducerea in Romania a unui format care s-a dovedit a avea foarte mare succes in multe alte tari din intreaga lume de-a lungul anilor.
3, 2, 1…

#𝐎𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢𝐋𝐞𝐠𝐢𝐢

Din 14 noiembrie 2022, ne vedem pe AXN, unde o să fiți spectatori la intervențiile polițiștilor din #PolițiaRomână.

Patru echipe din cadrul Poliției Române se vor confrunta cu cele mai interesante cazuri și vor interveni acolo unde legea și ordinea nu sunt respectate: de la persoane dispărute, violență domestică, tulburări ale ordinii și liniștii publice și incidente în trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude. O să aveți parte de cele mai interesante misiuni și situații în care un polițist se poate afla în timpul programului de muncă.

Scopul participării Poliției Române la realizarea acestui serial îl reprezintă promovarea activității și pregătirii profesionale a polițiștilor români, informarea corectă a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile lor, dar și pentru pregătirea antiinfracțională a acestora.

Vă invităm să îi urmăriți pe colegii noștri în acțiune, pe AXN!