E.ON: Noua si IMPORTANTA Notificare Transmisa Clientilor Romani Astazi

E.ON Noua IMPORTANTA Notificare Transmisa Clientilor Romani Astazi

E.ON, una dintre principalele companii de energie electrica si gaze naturale din Romania, le transmite tuturor romanilor o extrem de importanta notificare despre care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca a anuntat ofertele sale pentru BLACK FRIDAY 2022, dar nu e ceea ce speram.

E.ON nu are reduceri mari la curent electric, sau gaze naturale, ci in schimb are produsul sau de aer conditionat la un pret mult mai mic decat de obicei, asa cum ar fi si normal pentru BLACK FRIDAY, dar avand in vedere ca in aceasta perioada oricum acestea nu sunt cumparate, promotia e una logica.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos al celor de la E.ON Romania, compania mizeaza nu doar pe ideea de pret mai bun pentru aceste tipuri de produse, ci aduce in discutie inclusiv modul in care putem proteja planeta daca alegem un aparat de aer conditionat care sa fie si eficient din multe puncte de vedere.

E.ON Romania nu e singura companie de energie din Romania care are promotii speciale pentru BLACK FRIDAY, astfel ca trebuie sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce vedeti mai jos, dar si in cadrul website-ului sau, pentru a putea profita de aceasta promotie speciala chiar in acest moment.

Doar de Black Friday ai prima rată gratuită la achiziția soluției E.ON Cool cu aparat de aer condiționat. Astfel îți faci un bine și ție, și mediului, pentru că îți reduci consumul și emisiile de carbon, în timp ce te bucuri de tot confortul termic de care ai nevoie, indiferent că vrei să încălzești sau să răcești atmosfera.

Alege modelul potrivit spațiului tău. Calitate, design, performanță crescută. Ţi-am pregătit o gamă variată de aparate de aer condiţionat, exclusiv cu tehnologia Inverter, pentru consum redus de energie și prietenoase cu mediul.