Roboti care upgradeaza experiente, speakeri de prestigiu si multa inspiratie la GoTech World

Roboti care upgradeaza experiente, speakeri de prestigiu si multa inspiratie la GoTech World

Azi începe cea de-a XI-a ediție a celui mai mare eveniment de IT & Digital din Europa Centrală și de Est. În Pavilionul B1 de la Romexpo, participanții vor putea lua parte, timp de 2 zile, la prezentări susținute de nume celebre din aceste domenii, precum și din industrii conexe, care vor vorbi la București despre cele mai recente trenduri, inovații și servicii tehnologice românești și internaționale aplicabile în afaceri.

Pe lângă noutățile așteptate de pasionați, aceștia vor avea oportunitatea de a urmări live unii dintre cei mai apreciați speakeri și de a se lăsa inspirați de performanțele și viziunea acestora. Cele 11 scene pregătite de organizatori vor explora teme din domeniile Digital Marketing, Retail & E-Commerce, IT Ops, CyberSecurity, Java, DevOps, Smart City și Business Transformation. Aici vor evolua peste 135 de speakeri internaționali și locali, ale căror discursuri sunt reunite sub principiul ACT NOW și au în focus viitorul și rolul inovației în creionarea acestuia.

Partener constant al GoTech World, IQOS susține pentru al 7-lea an inovația tehnologică, unul dintre pilonii care stau la baza brandului. De-a lungul anilor, produsele IQOS au integrat funcționalități și tehnologii noi, care contribuie la o experiență mai plăcută a utilizatorilor, dar și la construirea unui viitor mai bun, unul fără fum și scrum. Astfel, inovația devine catalizatorul unei schimbări care definește misiunea brandului.

Roboti care upgradeaza experiente, speakeri de prestigiu si multa inspiratie la GoTech World drink

În zona expozițională a evenimentului, loc de interacțiune directă a brandurilor cu cei peste 16.000 de participanți așteptați de-a lungul celor 2 zile, IQOS va fi prezent cu 2 activități prin care îmbină inovația tehnologică și relaxarea.

Print a drink – brațul robotic care printează cu grafică 3D în cocktail-uri

Există în continuare o fascinație a publicului larg pentru băuturile care sunt decorate artistic și devin astfel artă, iar acest braț robotic promite cocktail-uri speciale care vor îmbogăți experiența  și discuțiile comunității IQOS.

Această tehnologie este adusă din afara țării, special pentru acest eveniment, și se poate găsi în spațiul IQOS în cele două zile ale evenimentului GoTech World.

Roboti care upgradeaza experiente, speakeri de prestigiu si multa inspiratie la GoTech World robot

Device engraving – imprimanta care personalizează dispozitivele IQOS

În doar câteva minute, utilizatorii IQOS vor putea să-și personalizeze gratuit dispozitivul cu unul dintre modelele tech și să poarte cu ei ulterior amintirea a două zile pline de inspirație, cunoștințe noi, networking și lecții de business importante.

Prin prezența în cadrul acestui eveniment, dar și prin produsele și experiențele inedite pe care le oferă utilizatorilor săi, IQOS continuă să mizeze pe inovație și să-i ofere un loc central în activitatea sa. La baza schimbării, a progresului și a unei comunități închegate stau momentele unice pe care brandul  reușește să le ofere utilizatorilor săi în contexte diverse și neașteptate.

Roboti care upgradeaza experiente, speakeri de prestigiu si multa inspiratie la GoTech World personalizare iqos

Participarea la GoTech World se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de pe www.gotech.world.

Accesul în spațiul IQOS este permis exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.