Raiffeisen Bank: Anuntul de URGENTA Adus in ATENTIA Clientilor din Romania

Raiffeisen Bank Anuntul URGENTA Adus ATENTIA Clientilor Romania

Raiffeisen Bank a publicat un nou anunt de urgenta care ii vizeaza pe clientii din toata Romania astazi, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceva ce ar trebui sa stie imediat, totul pentru ca in urmatoarele ore intentioneaza sa desfasoare o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile sale.

Raiffeisen Bank a facut lucrari de mentenanta cu doar cateva zile in urma pentru serviciile pe care ni le ofera, insa iata ca acum e nevoita sa lucreze din nou la sisteme in baza carora ofera servicii bancare pentru clientii din toata Romania, asa ca daca le folositi, e bine sa stiti ce nu va mai fi disponibil.

Conform celor de la Raiffeisen, serviciile Raiffeisen Smart Mobile pentru persoane fizice si juridice, Raiffeisen SmartToken, dar si Raiffeisen Smart Business urmeaza sa fie indisponibile intre orele 22:00 – 23:59, astfel ca in aceste doua ore nu ne vom putea folosi de ele pentru a face orice avem nevoie de la banca.

Raiffeisen continua sa lucreze la serviciile sale in aceasta perioada in mod surprinzator, iar asta pentru ca in ultimele luni compania a surprins foarte multi clienti cu deciziile pe care le-a luat din punct de vedere al lucrarilor de mentenanta, insa totul este gandit pentru ca noi sa benfeiciem de servicii mai bune.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la serviciile care urmeaza sa fie indisponibile in cursul celor doua ore din aceasta seara, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la informatiile de acolo daca aveti nevoie de aceste servicii in cursul urmatoarelor ore.

Raiffeisen Bank Anuntul URGENTA Adus ATENTIA Clientilor Romania servicii