Enel: Anuntul de Mare IMPORTANTA Transmis pentru Milioane de Romani

Enel Anuntul Mare IMPORTANTA Transmis Milioane Romani

Enel, una dintre cele mai mari companii care furnizeaza energie electrica romanilor, le vorbeste oamenilor din toata tara despre importanta foarte mare pe care o are in momentul de fata generarea de energie “curata” pentru un viitor cat mai sanatos pentru planeta pe care noi traim acum.

Enel vorbeste despre energia curata si sustenabila care sa fie produsa fara a polua planeta, ceva ce se intampla in momentul de fata si genereaza probleme extrem de mari pentru foarte multi oameni, dar pentru ca schimbari majore sa fie realizate, este nevoie de implicarea tuturor oamenilor cat mai rapid.

Cei de la Enel Romania au realizat o serie de podcast-uri in care vorbesc despre diverse subiecte legate de generarea de energie pentru omenire, iar in cel de acum discuta despre tranzitia energetica prin care trece omenirea ca parte a schimbarilor majore care au loc in intreaga lume acum.

Enel Romania are si alte podcast-uri in aceasta serie care trateaza si diverse probleme legate de energia de care depindem cu totii, astfel ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre ceea ce face, aveti ocazia de a afla mai multe informatii care v-ar putea fi de foarte mare folos pe viitor.

Pregătește-te, astăzi, pentru energia viitorului! Viitorul aparține atât energiei curate și sustenabile, cât și specialiștilor care să ocupe roluri noi, ce urmează să fie create astfel încât să traversăm cu success tranziția energetică!

În cel de-al zecelea episod „EU și Energia”, care încheie o primă serie a podcastului realizat împreună cu Radio Europa FM, aducem în discuție joburile viitorului în energie, un viitor digitalizat și automatizat, în care vom avem nevoie de electricieni și energeticieni, dar și de profesioniști pentru roluri care nu există încă! Poți asculta al zecelea episod al podcastului „Eu și Energia”.